Lindberg, Fedon A., gr.-n., 1962-
Hjertegod mat Fedon Lindberg . - Oslo : Cappelen Damm, [2021]. - 201 sider
https://www.cappelendamm.no/sek-asset/external-resources/highres/product/9788202704643.jpg
Dr. Fedon A. Lindberg byr på 100 matretter basert på kostholdet man finner rundt Middelhavet. Her er både grønnsaker, belgfrukter, nøtter, bær og fisk og kjøtt. Ifølge Lindberg kan et riktig inntak av disse ingrediensene dempe kolesterolinnhold og betennelser, og dermed forebygge hjerte- og karsykdommer. Omtalen er utarbeidet av BS. 1. utgave 2018 med tittel: Mat for hjertet
Oppdatert personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler
Nytt regelverk for behandling av personopplysninger (GDPR) trer i kraft 20. juli 2018. Vi har derfor gjennomgått våre rutiner for behandling av personopplysninger, samt oppdatert vår personvernerklæring.
Våre nett-tjenester bruker informasjonskapsler (cookies) til å huske påloggingsopplysninger, samt forbedre brukeropplevelsen. Du godtar dette dersom du fortsetter å bruke nett-tjenestene.