Le, Elisabeth, n., 1994-
Alt asiatisk 3 deleretter til alle anledninger Elisabeth Le . - Oslo : Aschehoug, 2025. - 177 sider
https://media.aja.bs.no/d06c8b9e-f485-4a65-b352-cc60a662e8d3/original.jpg
https://media.aja.bs.no/d06c8b9e-f485-4a65-b352-cc60a662e8d3/thumbnail.jpg
1 borrower on waiting list
Alt Asiatisk 3 inviterer til å samles rundt bordet for å skape gode matminner. Her spiller grønnsakene hovedrollen i enkle oppskrifter på asiatiske smaksbomber. Elisabeth Le har i denne boka samlet sine beste oppskrifter fra seks asiatiske land - fra Sør-Korea, Japan og Kina i nord til Thailand, Vietnam og Filippinene i sør. Her får du hennes smakfulle, asiatiske favoritter - alt du trenger for å lage minnerike middager med familie og venner. Boka inneholder salater, risretter, supper og andre deleretter med grønnsaker, kjøtt og sjømat til alle anledninger. Elisabeth viser hvordan du kan bygge ut måltidet med deleretter som settes midt på bordet, og gir deg et enda dypere dykk i den asiatiske matkulturen. Med enkle teknikker kan du gjenskape de beste asiatiske smakene i ditt kjøkken. Elisabeth Le har hatt stor suksess med sine to tidligere kokebøker og står bak den populære kontoen @alt_asiatisk
Oppdatert personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler
Nytt regelverk for behandling av personopplysninger (GDPR) trer i kraft 20. juli 2018. Vi har derfor gjennomgått våre rutiner for behandling av personopplysninger, samt oppdatert vår personvernerklæring.
Våre nett-tjenester bruker informasjonskapsler (cookies) til å huske påloggingsopplysninger, samt forbedre brukeropplevelsen. Du godtar dette dersom du fortsetter å bruke nett-tjenestene.